Kardiologji

maj72019

Sëmundjet kardiovaskulare. Gjysma e pacientëve që marrin statina, nuk kanë rezultatet e pritshme

Rreth gjysma e njerëzve në terapi me statina, nuk arrijnë dot një reduktim optimal të kolesterolit LDL dhe për pasojë, përballen me një rrezik më të madh për të patur sëmundje...

Logo Medikey
icona
Për të patur akses është e nevojshme regjistrimi në Medikey

 


Të dhënat e kërkuara prej jush janë të mbrojtura nga Min. Shën.Departamenti I vlerësimit Farmaceutik dhe Farmakovigjilenca n.800.I/15/1267 e 22 marsit 2000

Për të patur akses është e nevojshme regjistrimi në Medikey.

Download Center

Principi e Pratica Clinica
Artikuj të shkëputur
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Urdhëra dhe Udhëzime
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Projektligje dhe Ligje
shkoni në download >>