Kardiologji

qer32019

Tensioni. Rezultati i matjes në puls, ndryshon nga ai i matjes në krah

Sipas një studimi të ri të publikuar në “Hypertension”, presioni arterial sistolik i matur në brendësi të arteries radiale është më i lartë se ai i matur në brendësi të arteries brakiale. Rezultatet e studimit theksojnë nevojën për të...

Logo Medikey
icona
Për të patur akses është e nevojshme regjistrimi në Medikey

 


Të dhënat e kërkuara prej jush janë të mbrojtura nga Min. Shën.Departamenti I vlerësimit Farmaceutik dhe Farmakovigjilenca n.800.I/15/1267 e 22 marsit 2000

Për të patur akses është e nevojshme regjistrimi në Medikey.

Download Center

Principi e Pratica Clinica
Artikuj të shkëputur
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Urdhëra dhe Udhëzime
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Projektligje dhe Ligje
shkoni në download >>