Kardiologji

tet252019

Sëmundja kardiake e lindur. Ndihmë e mundshme nga betabllokuesit

Ndonëse defektet e lindura kardiake riparohen përmes kirurgjisë pak pas lindjes, fëmijët vazhdojnë të jenë më të rrezikuar për insuficiencë kardiake për gjithë jetën. “Sfida për pacientët tanë të rinj qëndron në faktin që ne...

Logo Medikey
icona
Për të patur akses është e nevojshme regjistrimi në Medikey

 


Të dhënat e kërkuara prej jush janë të mbrojtura nga Min. Shën.Departamenti I vlerësimit Farmaceutik dhe Farmakovigjilenca n.800.I/15/1267 e 22 marsit 2000

Për të patur akses është e nevojshme regjistrimi në Medikey.

Download Center

Principi e Pratica Clinica
Artikuj të shkëputur
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Urdhëra dhe Udhëzime
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Projektligje dhe Ligje
shkoni në download >>