Kardiologji

tet312019

Udhëzimet e fundit mbi kolesterolin. Ja, cilat janë të rejat...

Një qasje më agresive, me synime më të ulëta për reduktimin e kolesterolit Ldl (c-Ldl) te kategoritë e pacientëve me rrezik më të madh kardiovaskular. Kjo është ajo çka parashikojnë udhëzimet e reja ESC/EAS, që janë prezantuar në...

Logo Medikey
icona
Për të patur akses është e nevojshme regjistrimi në Medikey

 


Të dhënat e kërkuara prej jush janë të mbrojtura nga Min. Shën.Departamenti I vlerësimit Farmaceutik dhe Farmakovigjilenca n.800.I/15/1267 e 22 marsit 2000

Për të patur akses është e nevojshme regjistrimi në Medikey.

Download Center

Principi e Pratica Clinica
Artikuj të shkëputur
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Urdhëra dhe Udhëzime
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Projektligje dhe Ligje
shkoni në download >>