Kardiologji

sht72020

Ateroskleroza dhe infarkti. Shërimi i pllakave mund të shërbejë si bazë për qasjen terapeutike

Një përmbledhje e botuar në “New England Journal of Medicine” dhe e nënshkruar nga Rocco Vergallo dhe Filippo Crea (Universiteti Katolik “Sacro Cuore” në Romë), bën një përmbledhje të situatës mbi rolin e pllakave aterosklerotike...

Logo Medikey
icona
Për të patur akses është e nevojshme regjistrimi në Medikey

 


Të dhënat e kërkuara prej jush janë të mbrojtura nga Min. Shën.Departamenti I vlerësimit Farmaceutik dhe Farmakovigjilenca n.800.I/15/1267 e 22 marsit 2000

Për të patur akses është e nevojshme regjistrimi në Medikey.

Download Center

Principi e Pratica Clinica
Artikuj të shkëputur
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Urdhëra dhe Udhëzime
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Projektligje dhe Ligje
shkoni në download >>