Diabetologji

sht152020

Diabeti i tipit 2, me fillim të hershëm mund të shoqërohet me dëmtime konjitive

Adoleshentët dhe të rriturit e rinj diabetikë shfaqin deficite konjitive të ndryshueshme që mund të ndikojnë negativisht në vetëmonitorim, si dhe në aftësitë e zhvillimit personal. Subjektet me diabet të tipit 1 ose 2 me fillim të hershëm...

Logo Medikey
icona
Për të patur akses është e nevojshme regjistrimi në Medikey

 


Të dhënat e kërkuara prej jush janë të mbrojtura nga Min. Shën.Departamenti I vlerësimit Farmaceutik dhe Farmakovigjilenca n.800.I/15/1267 e 22 marsit 2000

Për të patur akses është e nevojshme regjistrimi në Medikey.

Download Center

Principi e Pratica Clinica
Artikuj të shkëputur
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Urdhëra dhe Udhëzime
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Projektligje dhe Ligje
shkoni në download >>