Focus

maj312019

Vështirësitë e shikimit mund të rregullohen me stimulim elektrik

Sipas një studimi italian të zhvilluar me rreth dyzet pacientë me shikim të dobët dhe të botuar si një letër kërkimore në “Brain Stimulation”, duke përdorur një rrymë të paperceptueshme dhe duke stimuluar retinën e nervin optik...

tags: shikimi, syri
Logo Medikey
icona
Për të patur akses është e nevojshme regjistrimi në Medikey

 


Të dhënat e kërkuara prej jush janë të mbrojtura nga Min. Shën.Departamenti I vlerësimit Farmaceutik dhe Farmakovigjilenca n.800.I/15/1267 e 22 marsit 2000

Për të patur akses është e nevojshme regjistrimi në Medikey.

Download Center

Principi e Pratica Clinica
Artikuj të shkëputur
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Urdhëra dhe Udhëzime
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Projektligje dhe Ligje
shkoni në download >>