Focus

mar52020

Kequshqyerja është e lidhur me ankthin psikologjik

Një ekip kërkimor në Kanada, ka zbuluar se kequshqyerja është një ndër faktorët që ndikojnë në ankthin psikologjik te të rriturit. Përveç treguesve nutricionalë, faktorë të tjerë që kanë rezultuar të lidhur me parehatinë psikologjike...

Logo Medikey
icona
Për të patur akses është e nevojshme regjistrimi në Medikey

 


Të dhënat e kërkuara prej jush janë të mbrojtura nga Min. Shën.Departamenti I vlerësimit Farmaceutik dhe Farmakovigjilenca n.800.I/15/1267 e 22 marsit 2000

Për të patur akses është e nevojshme regjistrimi në Medikey.

Download Center

Principi e Pratica Clinica
Artikuj të shkëputur
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Urdhëra dhe Udhëzime
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Projektligje dhe Ligje
shkoni në download >>