Focus

sht82020

Kanceri dhe përdorimi në shtëpi i bojërave të flokëve. Një studim mbi shtimin e rrezikut

Për gratë që përdorin bojëra flokësh në shtëpi, nuk shtohet rreziku për zhvillimin e pjesës më të madhe të tumoreve, apo një shtim i vdekshmërisë së lidhur me kancerin. Ky është përfundimi i një studimi të botuar në “British Medical...

Logo Medikey
icona
Për të patur akses është e nevojshme regjistrimi në Medikey

 


Të dhënat e kërkuara prej jush janë të mbrojtura nga Min. Shën.Departamenti I vlerësimit Farmaceutik dhe Farmakovigjilenca n.800.I/15/1267 e 22 marsit 2000

Për të patur akses është e nevojshme regjistrimi në Medikey.

Download Center

Principi e Pratica Clinica
Artikuj të shkëputur
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Urdhëra dhe Udhëzime
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Projektligje dhe Ligje
shkoni në download >>