Gjinekologji

qer112019

Preklampsia dhe lupusi. Disa karakteristika imunologjike mund të parashikojnë rrezikun

Shtatzënitë e grave të shëndetshme dhe të atyre me lupus, që vijojnë pa komplikacione, kanë karakteristika imunitare të ngjashme mes tyre, të cilat ndryshojnë nga ato të grave me lupus, që në fakt, kanë shtatzëni të komplikuar. Gratë me...

Logo Medikey
icona
Për të patur akses është e nevojshme regjistrimi në Medikey

 


Të dhënat e kërkuara prej jush janë të mbrojtura nga Min. Shën.Departamenti I vlerësimit Farmaceutik dhe Farmakovigjilenca n.800.I/15/1267 e 22 marsit 2000

Për të patur akses është e nevojshme regjistrimi në Medikey.

Download Center

Principi e Pratica Clinica
Artikuj të shkëputur
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Urdhëra dhe Udhëzime
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Projektligje dhe Ligje
shkoni në download >>