Mjekësi e përgjithshme

maj32019

Bakteriuria asimptomatike. Në cilat raste mund të mos trajtohet?

Janë publikuar në “Clinical Infectious Diseases” rekomandimet e përditësuara të Shoqatës amerikane të Sëmundjeve Infektive, për menaxhimin e bakteriurisë asimptomatike. Këto udhëzime mund të jenë të...

Logo Medikey
icona
Për të patur akses është e nevojshme regjistrimi në Medikey

 


Të dhënat e kërkuara prej jush janë të mbrojtura nga Min. Shën.Departamenti I vlerësimit Farmaceutik dhe Farmakovigjilenca n.800.I/15/1267 e 22 marsit 2000

Për të patur akses është e nevojshme regjistrimi në Medikey.

Download Center

Principi e Pratica Clinica
Artikuj të shkëputur
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Urdhëra dhe Udhëzime
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Projektligje dhe Ligje
shkoni në download >>