Mjekësi e përgjithshme

maj312019

Infeksioni nga H. pylori pa të dhëna ndjeshmërie. Më e mira, terapia e katërfishtë me bismut

Sipas një studimi të publikuar në “Gastroenterology”, në rastet e infeksionit nga Helicobacter pylori, ku të dhënat e ndjeshmërisë ndaj antibiotikëve është e vështirë të gjenden, 14 ditë terapi e katërfishtë me bismut përbëjnë zgjidhjen...

Logo Medikey
icona
Për të patur akses është e nevojshme regjistrimi në Medikey

 


Të dhënat e kërkuara prej jush janë të mbrojtura nga Min. Shën.Departamenti I vlerësimit Farmaceutik dhe Farmakovigjilenca n.800.I/15/1267 e 22 marsit 2000

Për të patur akses është e nevojshme regjistrimi në Medikey.

Download Center

Principi e Pratica Clinica
Artikuj të shkëputur
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Urdhëra dhe Udhëzime
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Projektligje dhe Ligje
shkoni në download >>