Mjekësi e përgjithshme

qer62019

Neoplazitë hematologjike. Një analizë gjaku mund të përdoret si mjet skrinimi

Sipas asaj që është raportuar në Plos One, një sistem skrinimi në shkallë të gjerë i aplikuar në 2,85 milionë ekzaminime hematike rutinë të kryera në Gjermaninë qendrore, ka zbuluar pothuajse 2000 raste të tumoreve...

Logo Medikey
icona
Për të patur akses është e nevojshme regjistrimi në Medikey

 


Të dhënat e kërkuara prej jush janë të mbrojtura nga Min. Shën.Departamenti I vlerësimit Farmaceutik dhe Farmakovigjilenca n.800.I/15/1267 e 22 marsit 2000

Për të patur akses është e nevojshme regjistrimi në Medikey.

Download Center

Principi e Pratica Clinica
Artikuj të shkëputur
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Urdhëra dhe Udhëzime
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Projektligje dhe Ligje
shkoni në download >>