Mjekësi e përgjithshme

kor112019

Vdekje të lidhura me transplantimin e mikrobiotës fekale. Paralajmërimi i FDA-së

Administrata Amerikane e Ushqimit dhe e Barnave ka publikuar një deklaratë sigurie, drejtuar ofruesve të kujdesit shëndetësor dhe pacientëve, në lidhje me rrezikun e transmetimit të mikroorganizmave shumë rezistente, në...

Logo Medikey
icona
Për të patur akses është e nevojshme regjistrimi në Medikey

 


Të dhënat e kërkuara prej jush janë të mbrojtura nga Min. Shën.Departamenti I vlerësimit Farmaceutik dhe Farmakovigjilenca n.800.I/15/1267 e 22 marsit 2000

Për të patur akses është e nevojshme regjistrimi në Medikey.

Download Center

Principi e Pratica Clinica
Artikuj të shkëputur
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Urdhëra dhe Udhëzime
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Projektligje dhe Ligje
shkoni në download >>