Mjekësi e përgjithshme

kor22020

Shtohet në gjithë botën kanceri i tiroides. Pabarazi të mëdha demografike dhe gjeografike

Sipas një studimi të publikuar në “Jama Network Open”, barra globale e kancerit të tiroides po rritet dhe ka pabarazi të konsiderueshme në modelet epidemiologjike të lidhura edhe me situatat gjeografike. Për të ekzaminuar...

Logo Medikey
icona
Për të patur akses është e nevojshme regjistrimi në Medikey

 


Të dhënat e kërkuara prej jush janë të mbrojtura nga Min. Shën.Departamenti I vlerësimit Farmaceutik dhe Farmakovigjilenca n.800.I/15/1267 e 22 marsit 2000

Për të patur akses është e nevojshme regjistrimi në Medikey.

Download Center

Principi e Pratica Clinica
Artikuj të shkëputur
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Urdhëra dhe Udhëzime
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Projektligje dhe Ligje
shkoni në download >>