Mjekësi e përgjithshme

sht22020

Mes komplikacioneve post operatore, gjakderdhja është më vdekjeprurëse sesa mpiksja e gjakut

Gjakderdhja post kirurgjikale është e lidhur me një numër më të madh vdekjesh, krahasuar me mpikjen e gjakut që verifikohet pas operacioneve, sipas një studimi të publikuar në “Anesthesia & Analgesia”. “Dëshironim...

Logo Medikey
icona
Për të patur akses është e nevojshme regjistrimi në Medikey

 


Të dhënat e kërkuara prej jush janë të mbrojtura nga Min. Shën.Departamenti I vlerësimit Farmaceutik dhe Farmakovigjilenca n.800.I/15/1267 e 22 marsit 2000

Për të patur akses është e nevojshme regjistrimi në Medikey.

Download Center

Principi e Pratica Clinica
Artikuj të shkëputur
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Urdhëra dhe Udhëzime
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Projektligje dhe Ligje
shkoni në download >>