Mjekësi e përgjithshme

sht142020

Artroza e gjurit. Fokus në llojet e ndryshme të dhimbjes së perceptuar

Një studim i botuar në “Arthritis Care and Research” ka identifikuar për herë të parë një mekanizëm të mundshëm në sistemin nervor që mund të qëndrojë në themel të arsyes pse njerëzit me artrozë të gjurit, përjetojnë lloje të...

Logo Medikey
icona
Për të patur akses është e nevojshme regjistrimi në Medikey

 


Të dhënat e kërkuara prej jush janë të mbrojtura nga Min. Shën.Departamenti I vlerësimit Farmaceutik dhe Farmakovigjilenca n.800.I/15/1267 e 22 marsit 2000

Për të patur akses është e nevojshme regjistrimi në Medikey.

Download Center

Principi e Pratica Clinica
Artikuj të shkëputur
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Urdhëra dhe Udhëzime
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Projektligje dhe Ligje
shkoni në download >>