News

qer112014

Prindër të divorcuar? Fëmijë mbipeshë

Divorci i prindërve është i lidhur me mbipeshën e fëmijëve që përfshihen në vendimmarrje? Përgjigja duket afermative, të paktën nga përfundimi i nxjerr nga një studim i publikuar tek British Medical Journal online

Logo Medikey
icona
Për të patur akses është e nevojshme regjistrimi në Medikey

 


Të dhënat e kërkuara prej jush janë të mbrojtura nga Min. Shën.Departamenti I vlerësimit Farmaceutik dhe Farmakovigjilenca n.800.I/15/1267 e 22 marsit 2000

Për të patur akses është e nevojshme regjistrimi në Medikey.

Download Center

Principi e Pratica Clinica
Artikuj të shkëputur
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Urdhëra dhe Udhëzime
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Projektligje dhe Ligje
shkoni në download >>