News

kor62018

Strukturë e re për menaxhimin e shërbimit shëndetësor parësor

Shërbimi parësor shëndetësor do të riorganizohet dhe do të menaxhohet nga një strukturë e re. Organika e kësaj strukture do të miratohet me urdhër të kryeministrit, ndërsa organika e drejtorive rajonale do të miratohet nga Ministri i Shëndetësisë.

Ky vendim është marrë në mbledhjen e fundit të Këshillit të Ministrave.

Operatori ka për qëllim koordinimin e punës për furnizimin e qendrave shëndetësore, spitaleve rajonale dhe bashkiake, me mallra e shërbime në mënyrë që të mos ketë më mungesa. Ky operator do të organizojë dhe koordinojë procedurat për prokurimet e mallrave dhe shërbimeve.

Për të lexuar vendimin e plotë, klikoni këtu.

Alma Demiraj


Download Center

Principi e Pratica Clinica
Artikuj të shkëputur
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Urdhëra dhe Udhëzime
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Projektligje dhe Ligje
shkoni në download >>