News

qer72019

Vonohet sërish lista e barnave me rimbursim. Komisioni teknik nis diskutimet për listën e re

Lista e re barnave nuk është miratuar ende për vitin 2019. Burime të Farmacist33 thonë se është mbledhur këshilli teknik i listës së Barnave për të diskutuar mbi përpilimin...

Logo Medikey
icona
Për të patur akses është e nevojshme regjistrimi në Medikey

 


Të dhënat e kërkuara prej jush janë të mbrojtura nga Min. Shën.Departamenti I vlerësimit Farmaceutik dhe Farmakovigjilenca n.800.I/15/1267 e 22 marsit 2000

Për të patur akses është e nevojshme regjistrimi në Medikey.

Download Center

Principi e Pratica Clinica
Artikuj të shkëputur
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Urdhëra dhe Udhëzime
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Projektligje dhe Ligje
shkoni në download >>