News

gus132019

KLSH: QSUT-ja të arkëtojë vlerën 3,505,097 lekë, aq sa është dëmi në buxhetin e shtetit

Procesi i planifikimit të barnave në QSUT zhvillohet si një procedurë rutinore pa reflektuar dhe analizuar tregues të rëndësishëm statistikorë, si: konsum mesatar vjetor, mujor, dukuri e cila ka bërë që barnat e planifikuara për konsum...

Logo Medikey
icona
Për të patur akses është e nevojshme regjistrimi në Medikey

 


Të dhënat e kërkuara prej jush janë të mbrojtura nga Min. Shën.Departamenti I vlerësimit Farmaceutik dhe Farmakovigjilenca n.800.I/15/1267 e 22 marsit 2000

Për të patur akses është e nevojshme regjistrimi në Medikey.

Download Center

Principi e Pratica Clinica
Artikuj të shkëputur
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Urdhëra dhe Udhëzime
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Projektligje dhe Ligje
shkoni në download >>