News

sht242019

Krijohet pilula e kombinuar, efikase për parandalimin e infarkteve dhe iktusit

Sipas rezultateve të një studimi të botuar në “Lancet”, një pilulë me shumë përbërës dhe me dozë fikse, që duhet të merret një herë në ditë, ka rezultuar efikase në parandalimin e ngjarjeve serioze kardiovaskulare te të rriturit që...

Logo Medikey
icona
Për të patur akses është e nevojshme regjistrimi në Medikey

 


Të dhënat e kërkuara prej jush janë të mbrojtura nga Min. Shën.Departamenti I vlerësimit Farmaceutik dhe Farmakovigjilenca n.800.I/15/1267 e 22 marsit 2000

Për të patur akses është e nevojshme regjistrimi në Medikey.

Download Center

Principi e Pratica Clinica
Artikuj të shkëputur
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Urdhëra dhe Udhëzime
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Projektligje dhe Ligje
shkoni në download >>