News

tet12019

Ndryshon ligji për pajisjet mjekësore. Kontrolli, që në doganë.

Për herë të parë, regjistrimi i pajisjeve mjekësore do të kryhet para hyrjes së tyre në tregun shqiptar. Në komisionin parlamentar të shëndetësisë janë prezantuar ndryshimet lidhur me projektligjin “Për pajisjet mjekësore”...

Logo Medikey
icona
Për të patur akses është e nevojshme regjistrimi në Medikey

 


Të dhënat e kërkuara prej jush janë të mbrojtura nga Min. Shën.Departamenti I vlerësimit Farmaceutik dhe Farmakovigjilenca n.800.I/15/1267 e 22 marsit 2000

Për të patur akses është e nevojshme regjistrimi në Medikey.

Download Center

Principi e Pratica Clinica
Artikuj të shkëputur
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Urdhëra dhe Udhëzime
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Projektligje dhe Ligje
shkoni në download >>