News

nën202019

Buxheti i shëndetësisë 2020. Investime, por jo rritje pagash për bluzat e bardha

Buxheti për Ministrinë e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale po diskutohet në komisionet parlamentare. Për vitin 2020, është planifikuar një buxhet me vlerë 77 miliardë e 735 milionë e 940 mijë lekë. Krahasuar me një vit më parë...

Logo Medikey
icona
Për të patur akses është e nevojshme regjistrimi në Medikey

 


Të dhënat e kërkuara prej jush janë të mbrojtura nga Min. Shën.Departamenti I vlerësimit Farmaceutik dhe Farmakovigjilenca n.800.I/15/1267 e 22 marsit 2000

Për të patur akses është e nevojshme regjistrimi në Medikey.

Download Center

Principi e Pratica Clinica
Artikuj të shkëputur
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Urdhëra dhe Udhëzime
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Projektligje dhe Ligje
shkoni në download >>