News

shk212020

3000 mjekë shqiptarë në Europë. Vetëm në Gjermani kanë ikur 1000 vetë

Mjekët shqiptarë çdo ditë e më shumë po synojnë vendet e Bashkimit Evropian, ku vendin e parë duket se e mban Gjermania. Ministria e Shëndetësisë: Po bëjmë gati një paketë mbështetëse me lehtësira fiskale...

Logo Medikey
icona
Për të patur akses është e nevojshme regjistrimi në Medikey

 


Të dhënat e kërkuara prej jush janë të mbrojtura nga Min. Shën.Departamenti I vlerësimit Farmaceutik dhe Farmakovigjilenca n.800.I/15/1267 e 22 marsit 2000

Për të patur akses është e nevojshme regjistrimi në Medikey.

Download Center

Principi e Pratica Clinica
Artikuj të shkëputur
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Urdhëra dhe Udhëzime
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Projektligje dhe Ligje
shkoni në download >>