News

sht32020

Dipyridamole. Efekte të mundshme terapeutike te pacientët COVID-19 në gjendje shumë të rëndë

Një studim i kryer së fundi, ka dalë në përfundimin se antikoagulanti dipyridamole (DIP), arrin të ndalë replikimin e SARS-CoV-2 in vitro. Infeksioni nga SARS-CoV-2 mund të shkaktojë sindromën e distresit respirator akut...

Logo Medikey
icona
Për të patur akses është e nevojshme regjistrimi në Medikey

 


Të dhënat e kërkuara prej jush janë të mbrojtura nga Min. Shën.Departamenti I vlerësimit Farmaceutik dhe Farmakovigjilenca n.800.I/15/1267 e 22 marsit 2000

Për të patur akses është e nevojshme regjistrimi në Medikey.

Download Center

Principi e Pratica Clinica
Artikuj të shkëputur
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Urdhëra dhe Udhëzime
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Projektligje dhe Ligje
shkoni në download >>