News

sht72020

Deksametazoni te pacientët e shtruar në spital, me Covid-19. Raporti paraprak

Covid-19 shoqërohet me dëmtime të shpërndara të mushkërive. Glukokortikoidet mund të modifikojnë dëmtimin e mushkërive të ndërmjetësuar nga inflamacioni dhe në këtë mënyrë, të reduktojnë përparimin e...

Logo Medikey
icona
Për të patur akses është e nevojshme regjistrimi në Medikey

 


Të dhënat e kërkuara prej jush janë të mbrojtura nga Min. Shën.Departamenti I vlerësimit Farmaceutik dhe Farmakovigjilenca n.800.I/15/1267 e 22 marsit 2000

Për të patur akses është e nevojshme regjistrimi në Medikey.

Download Center

Principi e Pratica Clinica
Artikuj të shkëputur
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Urdhëra dhe Udhëzime
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Projektligje dhe Ligje
shkoni në download >>