News

sht82020

FSDKSH. Ndërrohet sërish drejtuesi

Rudina Degjonaj nuk është më drejtuese e Fondit të Sigurimeve të Detyrueshme të Kujdesit Shëndetësor. Burime të Doktor33 thonë se Degjonaj ka dhënë dorëheqjen, por nuk dihet nëse kjo ka qenë një dorëheqje e...

Logo Medikey
icona
Për të patur akses është e nevojshme regjistrimi në Medikey

 


Të dhënat e kërkuara prej jush janë të mbrojtura nga Min. Shën.Departamenti I vlerësimit Farmaceutik dhe Farmakovigjilenca n.800.I/15/1267 e 22 marsit 2000

Për të patur akses është e nevojshme regjistrimi në Medikey.

Download Center

Principi e Pratica Clinica
Artikuj të shkëputur
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Urdhëra dhe Udhëzime
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Projektligje dhe Ligje
shkoni në download >>