News

sht102020

Covid-19. Abbott lançon testin e shpejtë antigjenik për diagnostikim

Një test antigjenik për diagnostikimin e Covid-19 që nuk kërkon instrumentim dhe i jep rezultatet për 15 minuta. Bëhet fjalë për Panbio™ Covid-19 Ag Rapid Test Device e Abbottit, i cili ka marrë markën CE...

Logo Medikey
icona
Për të patur akses është e nevojshme regjistrimi në Medikey

 


Të dhënat e kërkuara prej jush janë të mbrojtura nga Min. Shën.Departamenti I vlerësimit Farmaceutik dhe Farmakovigjilenca n.800.I/15/1267 e 22 marsit 2000

Për të patur akses është e nevojshme regjistrimi në Medikey.

Download Center

Principi e Pratica Clinica
Artikuj të shkëputur
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Urdhëra dhe Udhëzime
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Projektligje dhe Ligje
shkoni në download >>