News

sht112020

AKBPM, ambiente dhe laboratorë të rinj. Tritan Shehu: po fshehin "masakrën" në farmaceutikë, duke e lyer me bojë

Agjencia e Barnave tanimë ka ambiente dhe laboratorë me pajisje të reja për të kontrolluar cilësinë e barnave që hyjnë në tregun shqiptar, por dhe ato që prodhohen nga...

Logo Medikey
icona
Për të patur akses është e nevojshme regjistrimi në Medikey

 


Të dhënat e kërkuara prej jush janë të mbrojtura nga Min. Shën.Departamenti I vlerësimit Farmaceutik dhe Farmakovigjilenca n.800.I/15/1267 e 22 marsit 2000

Për të patur akses është e nevojshme regjistrimi në Medikey.

Download Center

Principi e Pratica Clinica
Artikuj të shkëputur
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Urdhëra dhe Udhëzime
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Projektligje dhe Ligje
shkoni në download >>