Antipiretikë

tet192015

Vonesat në vaksinim te fëmijët: shtohet risku për konvulsione

Sipas një studimi të publikuar në revistën "Pediatrics", risku për të pasur konvulsione rritet në rastet kur vaksinat shtyhen pas 15 muajve të parë të jetës.
transparent

tet92014

Nëse përdoret për të paktën pesë vjet, aspirina parandalon kancerin

Përdorimi i përditshëm i aspirinës me doza të ulëta për një minimum prej 5 vitesh duket të jetë më i dobishëm se sa i dëmshëm në aspektin e parandalimit të kancerit, të paktën sipas një shqyrtimi të literaturës së botuar në Annals of Oncology.
transparent

nën102020

Ndryshon udhëzuesi për mjekët e familjes për trajtimin e pacientëve me COVID

Mjekët e familjes që trajtojnë një numër të konsiderueshëm pacientësh me COVID në shtëpi, kanë tanimë të shkruar kur duhet ta dërgojnë pacientin në spital dhe çfarë medikamentesh mund të përdorin për format...
Download Center

Principi e Pratica Clinica
Artikuj të shkëputur
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Urdhëra dhe Udhëzime
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Projektligje dhe Ligje
shkoni në download >>