inde

jan302018

Tani, lezionet e kockave, rindërtohen me fletë 2D prej grafeni, të printuara me lazer

Fletët dydimensionale prej grafeni me veti antibakteriale në rigjenerimin e indeve të kockave, shumë shpejt, mund të vihen në punë si mbajtëse tredimensionale (të përftuara nëpërmjet modelimit me lazer) për rindërtimin “e personalizuar” të...
transparent

pri52018

Anatomia njerëzore, pasurohet me një organ të ri: intersticiumin submukozal

Intersticiumet submukozale, që më parë mendohej se ishin të mbushura me kolagjen, janë në fakt njësi të mbushura me lëng dhe të ndërlidhura mes tyre. Kjo seri hapësirash, e mbështetur nga një rrjetë kolagjeni dhe elastine, mund të veprojë si...
transparent

nën62018

Endometrioza. Analiza e receptorëve të indeve ektopike përmirëson efikasitetin e trajtimit

Sipas një studimi të publikuar në “Journal of Clinical Endocrinology & Metabolism”, disa bioshënjues janë në gjendje të parashikojnë reagimin e një gruaje ndaj trajtimit të linjës së parë për endometriozën, një çrregullim që ka si...
Download Center

Principi e Pratica Clinica
Artikuj të shkëputur
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Urdhëra dhe Udhëzime
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Projektligje dhe Ligje
shkoni në download >>