organe

pri52018

Anatomia njerëzore, pasurohet me një organ të ri: intersticiumin submukozal

Intersticiumet submukozale, që më parë mendohej se ishin të mbushura me kolagjen, janë në fakt njësi të mbushura me lëng dhe të ndërlidhura mes tyre. Kjo seri hapësirash, e mbështetur nga një rrjetë kolagjeni dhe elastine, mund të veprojë si...
Download Center

Principi e Pratica Clinica
Artikuj të shkëputur
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Urdhëra dhe Udhëzime
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Projektligje dhe Ligje
shkoni në download >>