drejtues

qer82018

Menaxhimi i fondeve të spitaleve. Drejtuesit, më parë, do të shkollohen

Ka filluar sot shkolla e drejtorëve, e cila do të zgjasë për 5 javë me radhë. Të gjithë drejtorët e spitaleve kanë nisur një kurs intensiv për menaxhimin spitalor. Kjo është hera e parë kur drejtorët e spitaleve do të mësojnë se si mund të...
transparent

nën202018

Mbyllet afati i aplikimit të kandidatëve për shefa shërbimi në QSUT

Kandidatët që duan të drejtojnë shërbimet në spitalet terciare, kishin afat t’i dorëzonin dosjet me dokumentacionet e tyre deri ditën e hënë, me datë 19 nëntor 2018. Bashkë me cv-të e tyre, ata duhet të paraqisnin një projekt të...
transparent

sht82020

FSDKSH. Ndërrohet sërish drejtuesi

Rudina Degjonaj nuk është më drejtuese e Fondit të Sigurimeve të Detyrueshme të Kujdesit Shëndetësor. Burime të Doktor33 thonë se Degjonaj ka dhënë dorëheqjen, por nuk dihet nëse kjo ka qenë një dorëheqje e...
Download Center

Principi e Pratica Clinica
Artikuj të shkëputur
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Urdhëra dhe Udhëzime
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Projektligje dhe Ligje
shkoni në download >>