agresivitet

maj22019

Ndryshimet në substancën e bardhë, qëndrojnë në bazë të sjelljeve agresive të të rinjve

Sipas një kërkimi të zhvilluar nga një ekip i Universitetit të Birmingamit, një ndryshim në qarkun që lidh qendrat emocionale në tru, mund të shkaktojë çrregullime të sjelljes te të rinjtë. Shkaqet e sakta të këtyre çrregullimeve...
transparent

sht252019

Tumori ovarik. Studimi italian sqaron mekanizmin e agresivitetit

Një studim i Institutit Kombëtar të Tumoreve “Regina Elena”, i publikuar në “Nature Communications” dhe i zhvilluar me mbështetjen e Fondacionit AIRC për Kërkime mbi Kancerin, ka nxjerrë në dritë një mekanizëm...
transparent

tet312019

Mediat sociale dhe adoleshentët. Më shumë se tre orë në ditë, dyfishojnë rrezikun për shëndetin mendor

Tek adoleshentët, kalimi i më shumë se tre orëve në ditë në mediat sociale, lidhet me një dyfishim të rrezikut për çrregullime të shëndetit mendor, sipas një studimi të...
Download Center

Principi e Pratica Clinica
Artikuj të shkëputur
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Urdhëra dhe Udhëzime
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Projektligje dhe Ligje
shkoni në download >>