sjellja

maj22019

Ndryshimet në substancën e bardhë, qëndrojnë në bazë të sjelljeve agresive të të rinjve

Sipas një kërkimi të zhvilluar nga një ekip i Universitetit të Birmingamit, një ndryshim në qarkun që lidh qendrat emocionale në tru, mund të shkaktojë çrregullime të sjelljes te të rinjtë. Shkaqet e sakta të këtyre çrregullimeve...
transparent

sht232019

Celiakia dhe sinjalet e dyshuara nga çrregullimet e sjelljes. Nevojitet skrinim

Fëmijët me çrregullime të sjelljes, kanë më shumë mundësi për të zhvilluar celiaki? Kjo është pyetja së cilës është përpjekur t’i përgjigjet një studim i publikuar në “Pediatrics”. Rezultatet e arritura tregojnë se autoimuniteti...
transparent

shk252020

Kundërvajtjet. Psikiatrët i japin makinës më shpejt nga gjithë mjekët. Ja, studimi

Sipas një studimi të publikuar në “British Medical Journal”, mjekët specialistë në psikiatri kanë më shumë mundësi të gjobiten për teprim me shpejtësinë. Ndërkohë, mjekët që disponojnë më së shumti një makinë luksi, janë...
Download Center

Principi e Pratica Clinica
Artikuj të shkëputur
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Urdhëra dhe Udhëzime
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Projektligje dhe Ligje
shkoni në download >>