Erdogan

dhj232021

Presidenti Erdogan: Kemi kënaqësinë ta ndajmë vaksinën tonë TURKOVAC, me të gjithë njerëzimin

Duke folur për fillimin e prodhimit serial të TURKOVAC-ut, vaksinës së parë të Turqisë për coronavirusin, presidenti Erdogan ka thënë: “Me prodhimin e vaksinës TURKOVAC, kemi kënaqësinë ta ndajmë vaksinën tone...
Download Center

Principi e Pratica Clinica
Artikuj të shkëputur
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Urdhëra dhe Udhëzime
shkoni në download >>