hipotiroidizëm

maj132022

Të sëmurët me hipotiroidizëm që nuk trajtohen siç duhet, kanë rezultate më të këqija kur shtrohen në spital

Trajtimi jo i mirë i hipotiroidizmit shoqërohet me rezultate më të këqija spitalore, sipas një studimi të botuar në Journal of Clinical Endocrinology and Metabolism. "Ne zbuluam...
transparent

sht22022

Alopecia te fëmijët. Medikamenti që nxit rritjen e flokëve dhe dozimi i tij

"Një normë suksesi prej 73% është shumë e mirë", tha Cory Dunnick, profesor i dermatologjisë dhe drejtor i studimeve klinike, i cili koordinoi kërkimin mbi 11 pacientë...
Download Center

Principi e Pratica Clinica
Artikuj të shkëputur
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Urdhëra dhe Udhëzime
shkoni në download >>