tofacitinib

sht22022

Alopecia te fëmijët. Medikamenti që nxit rritjen e flokëve dhe dozimi i tij

"Një normë suksesi prej 73% është shumë e mirë", tha Cory Dunnick, profesor i dermatologjisë dhe drejtor i studimeve klinike, i cili koordinoi kërkimin mbi 11 pacientë...
Download Center

Principi e Pratica Clinica
Artikuj të shkëputur
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Urdhëra dhe Udhëzime
shkoni në download >>