Pediatri

maj142015

Ushqimi i pa kontrolluar është i shpeshtë tek fëmijët me Adhd

Fëmijët me (Adhd) njohur ndryshe edhe si shqetësimi nga mungesa e vëmendjes dhe iperaktiviteti, kanë mundësi më të mëdha për të patur një ç’rregullim ushqimor, i ngjashëm me të ushqyerit e pa kontrolluar e cila është diagnostikuar edhe tek të rriturit dhe quhet ndryshe edhe (LOC-ES) (Loss Of ...

Logo Medikey
icona
Për të patur akses është e nevojshme regjistrimi në Medikey

 


Të dhënat e kërkuara prej jush janë të mbrojtura nga Min. Shën.Departamenti I vlerësimit Farmaceutik dhe Farmakovigjilenca n.800.I/15/1267 e 22 marsit 2000

Për të patur akses është e nevojshme regjistrimi në Medikey.

Download Center

Principi e Pratica Clinica
Artikuj të shkëputur
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Urdhëra dhe Udhëzime
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Projektligje dhe Ligje
shkoni në download >>