Pediatri

kor202015

Udhëzime të reja mbi parandalimin e obezitetit infantil

Një kosh me fruta në vënd të marmalatës, një gotë me ujë ose një gotë me qumësht të skremuar në vend të pijes me sheqer. Këto janë disa nga sugjerimet që pediatri duhet tu japë familjeve dhe pacientëve të tij për të parandaluar obezitetin tek fëmijët sipas rekomandimeve të “American Academy of ...

Logo Medikey
icona
Për të patur akses është e nevojshme regjistrimi në Medikey

 


Të dhënat e kërkuara prej jush janë të mbrojtura nga Min. Shën.Departamenti I vlerësimit Farmaceutik dhe Farmakovigjilenca n.800.I/15/1267 e 22 marsit 2000

Për të patur akses është e nevojshme regjistrimi në Medikey.

Download Center

Principi e Pratica Clinica
Artikuj të shkëputur
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Urdhëra dhe Udhëzime
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Projektligje dhe Ligje
shkoni në download >>