Pediatri

gus292018

Diagnostikimi i diabetit të tipit 1, shton rrezikun e çrregullimeve psikiatrike te fëmijët

Në vitet që pasojnë fillimin e diabetit të tipit 1, rritet rreziku i çrregullimeve ushqimore, ankthit dhe çrregullimeve të humorit, por edhe abuzimi me substancat dhe çrregullimet e personalitetit. Këto rezultate, theksojnë nevojën për...

Logo Medikey
icona
Për të patur akses është e nevojshme regjistrimi në Medikey

 


Të dhënat e kërkuara prej jush janë të mbrojtura nga Min. Shën.Departamenti I vlerësimit Farmaceutik dhe Farmakovigjilenca n.800.I/15/1267 e 22 marsit 2000

Për të patur akses është e nevojshme regjistrimi në Medikey.

Download Center

Principi e Pratica Clinica
Artikuj të shkëputur
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Urdhëra dhe Udhëzime
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Projektligje dhe Ligje
shkoni në download >>