Pediatri

maj82019

Prindërit nuk janë gjithmonë në dijeni të mendimeve të fëmijëve për vetëvrasje

Gjysma e prindërve që kanë një fëmijë i cili ka menduar vetëvrasjen, nuk janë në dijeni të këtyre qëllimeve dhe tre të katërtat e prindërve nuk e dinë që fëmija i tyre mendon shpesh për vdekjen, sipas një studimi të publikuar...

Logo Medikey
icona
Për të patur akses është e nevojshme regjistrimi në Medikey

 


Të dhënat e kërkuara prej jush janë të mbrojtura nga Min. Shën.Departamenti I vlerësimit Farmaceutik dhe Farmakovigjilenca n.800.I/15/1267 e 22 marsit 2000

Për të patur akses është e nevojshme regjistrimi në Medikey.

Download Center

Principi e Pratica Clinica
Artikuj të shkëputur
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Urdhëra dhe Udhëzime
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Projektligje dhe Ligje
shkoni në download >>