Pediatri

qer52019

Reanimimi i të sapolindurve shumë prematurë. Vendimi nuk bazohet vetëm në moshën gjestacionale

Ekziston një ndërveprim vërtet i ndërlikuar faktorësh, ai që qëndron në bazë të vendimit për reanimimin e të sapolindurve jashtëzakonisht të parakohshëm dhe...

Logo Medikey
icona
Për të patur akses është e nevojshme regjistrimi në Medikey

 


Të dhënat e kërkuara prej jush janë të mbrojtura nga Min. Shën.Departamenti I vlerësimit Farmaceutik dhe Farmakovigjilenca n.800.I/15/1267 e 22 marsit 2000

Për të patur akses është e nevojshme regjistrimi në Medikey.

Download Center

Principi e Pratica Clinica
Artikuj të shkëputur
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Urdhëra dhe Udhëzime
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Projektligje dhe Ligje
shkoni në download >>