Pediatri

mar32020

Sindromat neurologjike autoimune. Të rejat diagnostike dhe terapeutike për fëmijët e prekur

Rezultatet e një studimi të publikuar në “Lancet Neurology” tregojnë se antitrupi kundër glikoproteinës oligodendrocitare mielinike (anti-Mog) mund të jetë i lidhur me një sërë...

Logo Medikey
icona
Për të patur akses është e nevojshme regjistrimi në Medikey

 


Të dhënat e kërkuara prej jush janë të mbrojtura nga Min. Shën.Departamenti I vlerësimit Farmaceutik dhe Farmakovigjilenca n.800.I/15/1267 e 22 marsit 2000

Për të patur akses është e nevojshme regjistrimi në Medikey.

Download Center

Principi e Pratica Clinica
Artikuj të shkëputur
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Urdhëra dhe Udhëzime
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Projektligje dhe Ligje
shkoni në download >>