Pediatri

sht112020

Te fëmijët dhe të rinjtë, Covid-19 është më pak i rëndë dhe vdekja, më e rrallë

Krahasuar me atë që vërehet te të rriturit, Covid-19 nuk i prek shumë rëndë fëmijët e të rinjtë dhe vdekja ndodh vetëm në rastet kur ekzistojnë sëmundje të rënda bashkëshoqëruese. Sidoqoftë, rezultatet tregojnë se fëmijët me...

Logo Medikey
icona
Për të patur akses është e nevojshme regjistrimi në Medikey

 


Të dhënat e kërkuara prej jush janë të mbrojtura nga Min. Shën.Departamenti I vlerësimit Farmaceutik dhe Farmakovigjilenca n.800.I/15/1267 e 22 marsit 2000

Për të patur akses është e nevojshme regjistrimi në Medikey.

Download Center

Principi e Pratica Clinica
Artikuj të shkëputur
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Urdhëra dhe Udhëzime
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Projektligje dhe Ligje
shkoni në download >>