Detaje njoftimi doktor33

tet92019

Vend pune Infermiere

Njoftim Anonim
Tel. 0682030359
transparent
transparent
transparent
transparent
Rispondi
Invia ad un amico
Stampa
Vizita
759
Të gjitha të Shqipërisë

Shtëpia e të Moshuarve “Ruaje Moshën” Tiranë, kërkon të punësojë infermiere (femër) për nevojat e saj. Iu lutemi të interesuarve të gjejnë më poshtë numrin e kontaktit.

Adresa: Rruga Mustafa Demiri Nr.5 Trane
Facebook: Shtepia e te Moshuarve “Ruaje Moshën”
Cel: 0682030359
Email: ruajemoshen@gmail.com
Download Center

Principi e Pratica Clinica
Artikuj të shkëputur
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Urdhëra dhe Udhëzime
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Projektligje dhe Ligje
shkoni në download >>