Detaje njoftimi doktor33

tet282019

Përfaqësues mjekësor në Fier e Vlorë

Njoftim Anonim
Tel. 0696053528
transparent
transparent
transparent
transparent
Rispondi
Invia ad un amico
Stampa
Vizita
648
Të gjitha të Shqipërisë

Farmatech sh.p.k. me seli në Tiranë, distributor ekskluziv i markave më të njohura në fushën e farmacisë, si: Lierac, Phyto, Jowae, Curasept, Curaprox etj., kërkon përfaqësues mjekësor për zonën e Fierit dhe të Vlorës.
Kandidati/ja duhet të plotësojë kushtet e mëposhtme:

· Të ketë diplomë universitare (mundësisht, në fushën e mjekësisë/farmacisë).
· Të zotërojë patentë të grupit B
· Të ketë aftësi shumë të mira në komunikim dhe prezantim produktesh
· Të jetë ambicioz/e

Preferohet që kandidati/ja të jetë rezident/e në një nga qytetet e lartpërmendura dhe të ketë eksperiencë pune në këtë profil. Ofrohet rrogë fikse, plus bonuse mbi shitjet.


Të interesuarit të dërgojnë CV në: info@farmatech.net
Download Center

Principi e Pratica Clinica
Artikuj të shkëputur
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Urdhëra dhe Udhëzime
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Projektligje dhe Ligje
shkoni në download >>