DownloadCenter    Zona e përmbajtjevefalase Doktor33Projektligje dhe LigjeProjektligji “Për shërbimin e urgjencës mjekësore”
Projektligji "Për Urdhrin e Stomatologut në Republikën e Shqipërisë
Relacion Për Urdhrin e Stomatologut në Republikën e Shqipërisë
Ligji "Për Pajisjet Mjekësore"
Ligji "Për Urdhrin e Mjekëve në Republikën e Shqipërisë
Projektligji për sëmundjet infektive
Relacioni
VKM per pagat referuese per profesionet e lira
Projektligji per produktet kozmetike
VKM per pajisjet mjekesore
VKM per pagat dhe shperblimet e mjekeve mars 2017
PROCEDURËS SË PËRZGJEDHJES E TË EMËRIMIT TË DREJTUESVE TË SHËRBIMIT NË STRUKTURAT SHËNDETËSORE UNIVERSITARE
PV Operatori i kujdesit shendetesor. 4 Qershor 2018 DAP
Vendim për për emërimin e shefave të shërbimeve 2018
Vendimi i KLSH per ligjin e barnave 2019
Urdhëra dhe UdhëzimeUdhëzim “Për procedurat e pranimit dhe regjistrimit në IAL publik dhe privat"
Ngritja dhe mënyra e funksionimit të Komisionit të Çmimit të Barnave
Kuotat e pranimit në specializimet e mjekësisë, viti akademik 2014-2015
Vendimi i Këshillit të Ministrave për specializimet në mjekësi
Programi Konferenca Kirurgjikale 2015 (1)
Bordi i Edukimit të Vazhdueshëm vendos cilët certifikohen dhe cilët jo
Urdhri i MSH mbi regjistrimin e pajisjeve mjekësore
VKM për funksionimin shërbimit mjekësor në punë
Udhezues Tetor sipas Urdh. 579 per Ndjekjen ne Shtepi te Rasteve me Infeksion COVID-19
Artikuj të shkëputurEdukimi Dentar në Shqipëri dhe në vendet e Bashkimit Europian
Konferenca Ndërkombëtare Mjekësore: Diagnostikimi dhe Trajtimi i Kancerit të Tiroides
Programi i konferences "SISTEMI SHËNDETËSOR NË SHQIPËRI DHE TEKNOLOGJITË E REJA: revolucion në përditësim dhe komunikim”
Konferenca ndërkombëtare:“Sfidat e Reja në Kardiologjinë Intervencionuese, Kardiokirurgji dhe Elektrofiziologji”
Seminar Ndërkombëtar për Shëndetin e Fëmijëve dhe të Rinjve
Konferenca e 20-të Kombëtare Dentare
Formati i propozimeve per listen e barnave
PERSONELI SHENDETESOR QE KA PLOTESUAR KREDITET
Lista përfundimtare e profesionistëve me kredite të plotësuara
Panairi Ndërkombëtar i materialeve dhe pajisjeve dentare
Paraliza e pleksit brakial në lindje. Indikacionet neurokirurgjikale.
Paraliza neonatale e pleksit brakial. Kirurgjia ortopedike sekondare në trajtimin e sekelave
Formulari i Vetëraportimit
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
Programi i Konferences shkencore per Talasemine
Formulari i aplikimit ne Provimin e shtetit
Shëndeti përmes të ushqyerit: Faktorët e të ushqyerit dhe ndikimi i tyre në morbiditet
Formulari i aplikimit
Vende vakante
Vende vakante 2
Lista e mjekeve per provim certifikimi
Lista e mjekeve me kredite te shlyera per 2015-n
Shoqata e Pacienteve
Shpallja per drejtoret e rinj te spitaleve
Konferenca e Infektivologjisë
Mira Rakacolli
Bardhylka Kospiri
Ardiana Jaku
Konkursi për shefat e Shërbimeve në QSUT 2018. Kriteret dhe dokumentet për kandidim
Vendim nr. 586, date 28.01.2019
Vendim nr. 587, date 28.01.2019
Peticioni i Shoqatës Shqiptare të Infektivologjisë Pjesa 2
Peticioni i Shoqatës Shqiptare të Infektivologjisë Pjesa 1
INSTAT-Vdekshmeria 2018
Udhëzuesi italian për trajtimin e pacientëve me Covid-19 në shtëpi