Tabela e lajmërimeve

Seksioni I lajmërimeve të Doktor33 është e rezervuar për shkëmbimin e informacioneve midis personave privatë me qellim për të lehtësuar veprimtarinë e tyre profesionale.
 

Trova annunci
Cfarë kërkon? Në cilën kategori? Në cilin Rajon/Qytet?  
Inserisci un nuovo annuncio
Risultati ricerca  
Vizita
1111
2021-04-21 11:40:20.PD | Të gjitha të Shqipërisë
LIFE SH.P.K. CERCA DATA ENTRY, AMBITO FARMACEUTICO

Libri Informazione Formazione Educazione

Società leader nel settore dell'editoria professionale specializzata nella pubblicazione, vendita e distribuzione, per corrispondenza o per mezzo di canali telefonici o digitali di prodotti in abbonamento come libri, riviste e corsi di formazione in ambito medico-scientifico e giuridico.

Nome Posizione: Data Entry / Ambito Farmaceutico

Descrizione dell lavoro: Attività di aggiornamento dei contenuti scientifici e normativi per una Banca dati di farmaci, prodotti salutistici e veterinari.

Attività del profilo richiesto:


Raccolta e inserimento nuovi prodotti, aggiornamento dei prodotti esistenti e gestione fonti di informazione (ad esempio, Gazzetta Ufficiale, AIFA etc.);
Raccolta, aggiornamento, controllo qualità di contenuti scientifici e normativi;
Rispetto degli standard definiti;
Controllo qualità delle informazioni presenti in banca dati: verifica della correttezza e della chiarezza delle informazioni relative sia a specialità medicinali sia a prodotti diversi (integratori, prodotti di origine vegetale, dispositivi, ecc.).
Verifica le informazioni siano conformi alla classificazione fornita dalle fonti ufficiali, in modo che siano chiare e facilmente consultabili da parte dello specialista;
Ricerca e aggiornamento di testi normativi.


Requisiti richiesti:


Laurea in discipline scientifiche (Farmacia, Medicina, Chimica, Biologia e Biotecnologie)
Buona conoscenze scientifiche di base
Buona conoscenza della lingua italiana
Buona conoscenza dei principali strumenti informatici (Microsoft Office)
Buone capacità relazionali, attitudine a lavorare per obiettivi, precisione, capacità di rispettare le scadenze e di problemsolving

Sede di lavoro: Tirana

Orario di lavoro: 08:00 - 17:00

Contratto regolare secondo la legislazione albanese
Ottima retribuzione (55.000 Lek)

Mandate il curriculum nella mail: dergocv@life.com.al

Solo i candidati in linea verranno contattati telefonicamente.

Indirizzo: Rr. Barrikadave, p. Galeria e Tiranes, nr. 6, (ish kinema 17 Nentori)

Facebook: LIFE Sh.p.k.
Instagram: lifeshpk
LinkedIn: LIFE shpk
Web: www.life.com.al

Vedi annuncio
Vizita
898
2021-03-18 2:24:40.MD | Të gjitha të Shqipërisë
"Manuali i sëmundjeve infektive", edicioni i dytë

Botimet Life, sjellin në shqip një thesar të mjekësisë infektive

Ky manual, që ka lindur nga bashkëpunimi i shumë shkollave të infektivologjisë, iu drejtohet kryesisht studentëve dhe të sapo diplomuarve në sëmundjet infektive, por mund të jetë një instrument i dobishëm konsultimi edhe për mjekët e disiplinave të tjera.


Vizitoni: www.life.com.al, për detaje të tjera mbi librin dhe për ta blerë atë online.

Redaktor shkencor: prof. dr. Arjan Harxhi

Vizitoni: www.life.com.al, për detaje të tjera mbi librin dhe për ta blerë atë online.

Vedi annuncio
Vendo
Vizita
646
2021-03-18 2:18:08.MD | Të gjitha të Shqipërisë
"Manuali i sëmundjeve infektive", edicioni i dytë

Botimet Life, sjellin në shqip një thesar të fushës së mjekësisë.

Ky manual, që ka lindur nga bashkëpunimi i shumë shkollave të infektivologjisë, iu drejtohet kryesisht studentëve dhe të sapo diplomuarve në sëmundjet infektive, por mund të jetë një instrument i dobishëm konsultimi edhe për mjekët e disiplinave të tjera.


Vizitoni: www.life.com.al, për detaje të tjera mbi librin dhe për ta blerë atë online.

Vedi annuncio
Vendo
Vizita
630
2021-02-04 9:05:21.PD | Të gjitha të Shqipërisë
“Neurologjia dhe Neurokirurgjia të Ilustruara”, botimi i pestë

Botimet Life, sjellin në shqip librin ideal për studentët e mjekësisë dhe mjekët e rinj.

“...deri më tani, ky është libri më i mirë i neurologjisë me të cilin
mund të përballet një student i mjekësisë.”
Stu White në Gazetën e Spitalit St Mary

“...libri më i vlefshëm, i rekomanduar për bibliotekën e
çdo praktikuesi të mjekësisë.”
J A S Hall në West Indian Medical Journal

Vedi annuncio
Vendo
Vizita
679
2021-01-28 10:45:42.PD | Të gjitha të Shqipërisë
"Fiziologjia mjekësore", Guyton dhe Hall, Botimi i Trembëdhjetë

Botimi i 13-të vazhdon traditën e gjatë të këtij titulli bestseller, si libri më i shquar i fiziologjisë mjekësore në botë dhe vjen në shqip, nga Shtëpia Botuese LIFE, nën kujdesin e redaktorëve shkencorë: Gentian Vyshka, Bledar Kraja.

Për më shumë, klikoni në linkun e mëposhtëm:

http://www.life.com.al/liber/guyton-dhe-hall-fiziologjia-mjekesore-botimi-i-trembedhjete/

Vedi annuncio
Vendo
Download Center

Principi e Pratica Clinica
Artikuj të shkëputur
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Urdhëra dhe Udhëzime
shkoni në download >>